Batut verd de taronja, api i cogombre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 taronges petites
  • Una tija d'api sencera
  • 1/2 cogombre
  • 200 ml de llet desnatada

2 racions

Elaboració

Pelem les taronges molt bé i les tallem ben petites.
Rentem la tija d'api i la tallem molt petita.
Pelem el cogombre i el tallem ben petit.
Posem els tres ingredients dins el got de la batedora elèctrica i hi tirem la llet que no cobreixi del tot als ingredients (és funció de si volem el batut més o menys líquid).
Ho triturem tot molt bé i ja es pot servir el batut.

15min


Recepta de cuina de Batut verd de taronja, api i cogombre
Batut verd de taronja, api i cogombre.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Batut verd de taronja, api i cogombre
Batut verd de taronja, api i cogombre.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1882 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: