Proposta agroalimentària "Parlem de formatge" a la Seu d'Urgell
L'Espai Ermengol-Museu de la ciutat de la Seu d'Urgell torna a organitzar un nou cicle de tastos de formatge comentats, que té com a objectiu realitzar un tast de formatge cada mes, per difondre la cultura pirinenca, així com el coneixement de les característiques i producció del formatge com a part d'aquesta.
Aquesta proposta engloba un seguit de tastos comentats de formatge que aniran a càrrec dels mateixos formatgers o d'altres professionals vinculats al món del formatge
L'objectiu d'aquestes sessions és que els assistents, a part de degustar formatge, puguin ampliar els coneixements d'aquest producte agroalimentari per poder-li donar el valor afegit que es mereix.
La proposta consta de quatre sessions:
- Dijous 24 de d'abril, protagonitzada per Formatges l'Oliva d'Oliana.
- Dijous 15 de maig, amb els productes Cadí.
- Dijous 19 de juny, amb els formatges d'ovella i de vaca de Mas d'Eroles, d'Adrall.
- Dijous 24 de juliol, amb la formatgeria Serrat Gros d'Ossera.