Curs d'elaboració de cervesa casolana + tast
Durant les tres sessions s’elaborarà una cervesa amb l’objectiu final de fer un tast amb altres cerveses artesanals. En aquest curs no només aprendràs com produir a casa la teva pròpia cervesa, sinó també a conèixer tots els ingredients que intervenen en l’elaboració, fases, temps, material necessari i consells, amb la finalitat que puguis introduir les variants que més t’agradin i per produir a casa una cervesa amb la teva pròpia personalitat. Al tast de la tercera sessió (oberta a nous participants) vindran els elaboradors professionals de cada cervesa, i us podran explicar quines son les qualitats que volen transmetre en cada varietat, i potser algún secret d’elaboració. Les places estan limitades a 15 persones, així que no deixis perdre aquesta magnífica oportunitat. SESSIONS: 1.-Elaboració de la cervesa: Durant el primer dia es durà a terme la fabricació de la cervesa, acompanyada d’una explicació teòrica. 2.-Embotellat: Després d’haver reposat el temps suficient, embotellarem la cervesa que es va fabricar a la primera sessió. 3.- Tast de cerveses: Un cop produida la cervesa res millor que tastar-la i poder comparar-la amb d’altres artesanes. Es farà un tast de cerveses acompanyades d’uns snacks.