XIX Jornades gastronomiques "Tàrraco a taula"Restaurants de Tarragona Del 13 al 29 de maig
En el marc de Tarraco Viva, el Festival Romà de Tarragona.
Enguany, dinou restaurants i establiments gastronòmics de la ciutat participaran en una nova edició de "Tàrraco a Taula"
Tres representants han preparat i rebuscat en el receptari romà per tal de poder representar fidelment la gastronomia de la Roma imperial a través d'una escrupolosa tria dels ingredients
Els visitants podran gaudir també del pa fet a la manera romana a càrrec del Forn Andreu, d'una edició especial de la cervesa artesanal tarragonina Rosita i de nèctars romans que prepararà Raffa Gelati
Els sabors i les aromes de la cuina romana també ens informen de la cultura i la història de l'antiga Roma
Es a través del paladar com descobrirem part del nostre passat, que encara avui és present en alguns dels nostres plats.
Entrades
Menús a 25 i 35 €.
Plats i racions de 4 a 5 €