Cicle de visites a formatgeries artesanes de l'Alt Urgell "Ruta del formatge"Diversos espais de4 les terres de Lleida Des del 1
Nou cicle de visites a formatgeries artesanes de l'Alt Urgell, Cerdanya, Solsonès i Berguedà
L'objectiu és donar valor a aquest producte agroalimentari del territori i als seus productors, difondre la cultura pirinenca, així com el coneixement de les característiques i producció del formatge com a part d'aquesta
La proposta consta de les següents sessions:
- Diumenge 12 de març
Visita a l'explotació ramadera Cal Perantoni, de Lles de Cerdanya
- Diumenge 9 d'abril
Visita a la formatgeria Formatges de l'Abadessa, de La Seu d'Urgell
- Diumenge 21 de maig
Visita a la formatgeria artesana Mas d'Eroles, d'Adrall
- Diumenge 25 de juny
Visita a la formatgeria artesana Serra Gros, de Josa
- Diumenge 23 de juliol
Visita a la formatgeria Baridà, de Bar
- Diumenge 6 d'agost
Visita a la formatgeria La Valene, de Sant Llorenç de Morunys
- Diumenge 20 d'agost
Visita a la formatgeria Castell-llebre, de Peramola
- Diumenge 24 de setembre
Visita a la formatgeria l'Oliva, d'Oliana
- Diumenge 22 d'octubre
Visita a la formatgeria La Reula, de la Reula de Figols
- Diumenge 12 de novembre
Visita a l'explotació ramadera Cal Rosill, de Peramola
- Dissabte 16 de desembre
Acte de Cloenda a càrrec de Carles Gascón, a l'espai Ermengol de la Seu d'Urgell.
Per poder participar en aquesta ruta cal fer una reserva prèvia al telèfon: 973 351511 o al correu electrònic reserves@turismeseu.com
Entrades
Inscripció: 2 €