Estofat de carn de porc del coll

Ingredients

  • 800 grams de coll de porc
  • 2 a 3 cullerades d'oli
  • 100 grams de cansalada
  • 4 cebes, tallades a tires
  • 1 pebrot vermell i groc, en tires
  • 2 tomàquets tallats en daus,
  • 1 culleradeta d'orenga
  • 2 a 3 cullerades de pebre vermell
  • 140 grams de puré de tomàquet
  • Al voltant de 8 dl de brou de carn, calent
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Talla la carn en cubs d'aproximadament 3 x 3 cm.
Calenta l'oli en una paella i fregeix les porcions de carn amb foc ben fort fins que prenguin una mica de color daurat.
Treu la carn rossejada i reserva a la calor.
En la mateixa paella salteja la cansalada tallada a daus, afegeix les cebes tallades a tires, els tomàquets i els pebrots, cuina breument i agrega la carn, assaona amb el pebre i l'orenga.
Afegeix l'extracte de tomàquet i cuina breument.
Aboca el brou calent i cuina a foc lent durant una hora, o fins que la carn estigui tendre, remenant de tant en tant.
Assaona amb sal i pebre, si és necessari.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2362 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: