Bledes estofades amb cansalada i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre talls de cansalada de panxeta tallada gruixuda
  • Tres bledes de mida mitjana
  • 400 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Vi blanc

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una cassó gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, netegem les bledes, les tallem en trossos regulars i les escaldem en un cassó amb aigua i sal durant cinc minuts i les reservem.
Seguidament, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la cansalada tallada a trossos gruixuts fins que veiem que ja està daurada, i tot seguit afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi i deixem que redueixi.
A continuació, afegim les bledes, les mongetes del ganxet i dos cullerots de pollastre que les cobrixi, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt ja és cuit.
Seguidament, ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2211 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: