Torrades amb xampinyons

Ingredients

Salsa:

  • Una mica de mantega clarificada
  • 150 grams de pernil cuit a cuadrets
  • 500 grams de xampinyons, tallats a llesques d'aproximadament 5 mm
  • 1 cullerada i ½ de suc de llimona
  • 2 dl de nata líquida per cuina
  • 1 dl de brou vegetal
  • ¾ de culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 8 llesques de pa de nous
  • ½ manat de julivert de fulla plana, tallada a trossos.

4 racions

Elaboració

Salsa:

Escalfa la mantega en una paella.
Salteja els cuadrets de pernil, fins que estiguin daurats, i reserva. Fregeix els bolets a la mateixa paella, agrega el suc de llimona, la crema de llet i el brou, i deixa bulli, a foc lent durant uns 10 minuts sense tapar o fins que la salsa estigui espessa.
Afegeix els cuadrets de pernil cuit que teníem reservats, a la salsa.
Col·loca les llesques de pa en una safata folrada amb paper d'enfornar i torra aproximadament durant uns 6 minuts, al mig del forn, preescalfat a 200 graus.
Col·loca les llesques de pa en un plat, i reparteix la salsa de xampinyons per sobre, i adorna amb julivert.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1543 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: