Rap amb sabayon de llimona

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Arròs:

  • 250 grams d'arròs Venere
  • Aigua salada bullen
  • 20 grams de mantega.

Rap:

  • 5 llesques de pernil
  • 6 fulles de sàlvia
  • 1 filet de rap (600 g)
  • ½ culleradeta de flor de sal
  • Una mica de pebre
  • 1 cullerada d'oli d'oliva.

Salsa:

  • 3 rovells d'ou
  • ½ cullerada de sucre
  • 1 llimona orgànica, la ratlladura i 1 cullerada de suc
  • Una mica de pebre de Jamaica
  • Una mica de flor de sal.

4 racions

Elaboració

Arròs:

Cuina l'arròs en aigua amb sal durant uns 30 min.
Quan estigui tendre, escórrer.
Afegeix l'arròs a la paella, barreja la mantega, i deixa de banda, cobert.

Rap:

Preescalfa el forn a uns 60 graus.
Col·loca la safata i els plats a escalfar.
Posa el pernil sobre la superfície de treball.
Distribueix la sàlvia pel damunt, condimenta el peix, i posa sobre el pernil, i embolica amb el pernil.
Escalfa l'oli en una paella antiadherent.
Fregeix a foc suau el rap embolicat durant uns 8 minuts, treu i col·loca sobre la safata preescalfada.

Salsa:

Col·loca els rovells d'ou i el sucre en un recipient de paret prima i bat amb el batedor de mà, segueix batent, fins que la barreja es posi de color clar, afegeix la ratlladura i el suc de llimona, assaona al gust, col·loca el recipient sobre l'aigua lleugerament bullint (no ha de tocar l'aigua).
Continua agitant uns 5 minuts més o fins que la salsa sabayón, es posi escumosa i es begui la marca del batedor.
Aparta el recipient, continua agitant breument i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1496 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: