Suquet de corball amb carxofes i cloïsses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Talls de coball fresc d’uns 200 g cadascun
  • 300 g de cloïsses
  • 4 Carxofes petites
  • 4 Grans d'all
  • 2 Cebes
  • Julivert picat
  • 1 Cullerada de farina
  • 200 ml de vi blanc sec
  • 1 Got de brou de peix suau
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal i pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Rentem i tenim les cloïsses en aigua, perquè treguin la sorra.
Pelem i laminem els alls. Posem oli en una cassola i hi posem els alls. Deixem que es facin sense daurar-se. Els reservem.
Hi afegim la farina i la deixem fer breument. Aboquem el vi i deixem que s'evapori.
En una altre paella, hi posem les cebes ben picades i les deixem fer uns 10 minuts. Reservem la ceba.
Traiem les fulles menys tendres de les carxofes i les tallem a grills. En la mateixa paella, hi posem una mica d’oli i hi saltem els grills de carxofa amb una mica de sal, uns 5 minuts. Els reservem.
Afegim a la cassolla el corball salpebrat,les cloïsses, la ceba i els grills de carxofa. Sacsegem suaument. Deixem coure 5 minuts amb la cassola tapada. Si cal, afegim una mica d'aigua. Acabem el plat amb el julivert picat.

35min


Recepta de cuina de Suquet de corball amb carxofes i cloïsses
Suquet de corball amb carxofes i cloïsses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2323 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: