Cappuccino de prunes

Ingredients

  • 6 gots d'un contingut de 2 dl
  • 800 grams de prunes, sense os, tallades a quarts
  • ½ dl de suc de poma
  • ½ llimona, la ratlladura i 1 cullerada de suc
  • 90 grams de sucre gelatinitzant
  • 150 grams de mascarpone
  • 1 cullerada de sucre
  • ½ culleradeta de vainilla
  • El marc rascat de ½ beina de vainilla
  • 2 dl de nata líquida, que ha estat 20 minuts al congelador
  • Pols de cacau o canyella per empolvorar.

6 racions

Elaboració

Posar les prunes, el suc de poma, la ratlladura i el suc de llimona, i el sucre gelatinitzant en un cassó i portar a ebullició.
Tapa i cou a foc lent durant 10 a 15 minuts, tritura fins a obtenir un puré, i deixa refredar.
Col·loca en els gots, el puré de prunes, tapa i posa 2 a 3 hores a la nevera.
Barreja bé el mascarpone amb el sucre, el sucre de vainilla i la vainilla fins que quedi ben suau.
Bat la crema a punt de neu, i incorpora al damunt del puré de prunes, empolvora per sobre amb pols de cacau o canyella.
Serveix immediatament.
El puré de prunes, es pot preparar amb 1 dia d'antelació.
Tapa i guarda a la nevera.
Es pot coure amb les prunes, una peca de canyella i retira-la abans de triturar, per fer el puré.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1632 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amics i amigues de Receptes.cat, des de Suïssa us desitjo unes bones festes de Nadal i per el Any Nou tot el millor.
Amb una cordial salutació.
Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: