Filets de gall dindi amb crema de piquillos i espàrrecs bladers

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 o 8 Filets de gall dindi no molt gruixuts
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Un manat d'espàrrecs verds petit

Per a la crema de pebrots del piquillo:

  • 150 g de Patates
  • 6 Pebrots del piquillo (llauna)
  • 1 Ceba petita
  • 1 Dent d’all
  • 1 Cullerada sopera d’oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre al gust
  • Brou de verdures o aigua
  • 100 ml de llet o nata líquida

2 racions

Elaboració

De la crema de pebrots del piquillo:

Pelem les patates i les tallem a rodanxes fines. Escalfem oli en una cassola o paella i hi tirem el gra d'all pelat.
Quan comenci a estar daurat, hi posem les patates i donem unes voltes a foc mitjà perquè no es cremin.
Incorporem la ceba tallada fina i ho ofeguem tot junt. Tallem els pebrots del piquillo en trossos, reservant l'aigua dels pebrots. Ho barregem amb les patates i ho salpebrem.
Ho coem amb la cassola tapada durant 10 minuts a foc mitjà. Hi afegim l'aigua de la llauna de pebrots i seguim la cocció amb la cassola tapada.
Quan es redueixi el líquid, afegim el brou o aigua i ho coem fins que les patates estiguin tendres.
Triturem el puré i hi afegim la llet o nata fins aconseguir la textura desitjada. Rectifiquem de sal, si escau.

Dels espàrrecs verds:

En una paella, posem una mica d'oli. Quan, està calent, saltegem els espàrrecs 5 minuts. Els reservem.

Del gall dindi:

A la paella on hem fet els espàrrecs, hi posem una mica d'oli i quan estigui calent, coem els filets de gall dindi (salpebrats), uns 3 minuts per banda (no són gruixuts).

Per emplatar:

En un plat, posem 3 o 4 filets de gall dindi per persona, al costat uns quants espàrrecs i per sobre la crema de pebrots del piquillo.
Ja podem servir el plat.

40min


Recepta de cuina de Filets de gall dindi amb crema de piquillos i espàrrecs bladers
Filets de gall dindi amb crema de piquillos i espàrrecs bladers.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1333 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: