Truita d’hortalisses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 Ous
  • 2 Carbassons
  • 2 Albergínies
  • 1 Pebrot vermell
  • 1 Pebrot verd
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Netegem les hortalisses i les tallem a daus.
En una paella, hi posem una mica d’oli i el carbassó amb l’albergínia, amb una mica de sal.
En una altre paella, hi posem els pebrots, amb una mica de sal.
Deixem coure fins que les hortalisses quedin toves i daurades, uns 20 o 25 minuts.
Mentre, batem els ous.
En una de les dues paellas, barregem les hortalisses (carbassó, albergínia, pebrot vermell i pebrolt verd).
Deixem coure tot junt un 5 o 10 minuts. Comprovem com està de sal i procedim en funció.
Tirem els ous batuts a la paella on hi ha les hortalisses.
Anem aixecant una mica la paella perquè els ous batuts es reparteixin de manera homogènia.
Passats uns 5 minuts, amb l’ajuda d’un plat gran, girem la truita i deixem coure per l’altre cantó.
Això, ho fem unes tres vegades.
Ja tenim la truita d’hortalisses feta, que posem en un plat gran per després fer a taula, les racions.

45min


Recepta de cuina de Truita d’hortalisses
Fregint les hortalisses (carbassó, albergínia, pebrot vermell i pebrot verd).
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Truita d’hortalisses
Tirem els ous batuts a la paella amb les hortalisses.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Truita d’hortalisses
Truita d'hortalisses acabada.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3653 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: