Pasta i cigrons amb gambes i oli de romaní

Ingredients

  • 500 grams de cigrons cuits
  • 12 gambes, uns 400 grams
  • 200 grams de pasta curta
  • 80 grams de porros
  • 1 remet de romaní
  • Llorer
  • Brou de verdures
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Talla el porro a rodanxes molt fines, a continuació, salta en una paella amb unes cullerades d'oli i una fulla de llorer per 2 a 3 minuts.
Afegeix els cigrons cuits, aboca 8 cullerots de brou de verdura calent i coure a foc lent durant 20 minuts.
Al final de la cocció afegeix la sal.
Afegeix la pasta (pots posar el format que prefereixis de les de tipus curt) i cuina durant el temps necessari, perquè estigui al dente.
Mentrestant pela les cues de les gambes i afegeix-les a la pasta uns minuts abans que arribi el final de la cocció.
Calenta, i deixa en infusió 5 o 6 cullerades d'oli d'oliva amb unes branquetes de romaní.
Posa la pasta amb gambetes en els plats i ruixa amb l'oli fusionat amb el romaní.
Decorar pel damunt del plat, amb branquetes de romaní.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1411 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: