Nius de fideus amb col rissada i ou

Ingredients

  • 300 grams de col rissada
  • 200 grams de fideus
  • Aigua salada, bullint
  • 1 cullerada d'oli
  • 4 ous frescos
  • Sal i una mica de pebre

3 racions

Elaboració

Talla la col en tires estretes.
Cou la pasta en aigua bullent amb sal fins que estiguin al dente. Aproximadament 3 minuts abans de finalitza el temps de cocció, afegeix la col, escorre i deixar refredar una mica.
Deixa que l'oli s'escalfi en una paella.
Amb una pinça d'espaguetis forma quatre nius de fideus.
Fregeix a foc mitjà els nius.
Aboca a cada niu un ou, cobreix, i a foc mitjà i fregeix durant uns 10 minuts.
Assaona i serveix immediatament.

Notes

Pots fer servir tallarines o espaguetis en compte de fideus


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1563 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: