Estofat a l'estil hongarès

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 g de cansalada tallada a quadrats
  • 1 ceba gran picada
  • 1 gra d'all aixafat
  • 2 cullerades de pebre vermell dolc
  • 1 cullerada d'oli
  • 700 grams de carn per estofat, en cubs d'uns 3 cm
  • 1 pebrot vermell, en tires
  • ½ culleradeta de comí picat
  • 1 culleradeta de sal
  • 750 grams de col fermentada crua (Choucrute)
  • 1 dl de brou de carn
  • 360 grams de nata

4 racions

Elaboració

Sofregeix en una cassola, durant uns 2 minuts, la cansalada, la ceba, l'all i el pebre vermell.
Agrega el pebrot a tires i la carn, assaona amb el comí picat, tapa i deixa coure a foc lent durant 20 minuts.
Agrega la choucrute , barreja amb la carn, i afegeix el brou, tapa i cuina a foc lent uns 40 minuts, remena de tant en tant.
5 Minuts abans d'acabar la cocció, afegeix la meitat de la crema fresca.
Remena la resta de crema, fins que estigui suau i acompanya en servir el plat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1264 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: