Cap de xai rostit

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Caps xai
  • 100 ml aigua
  • Sal gruixuda
  • Fulles de llorer
  • 4 Alls sencers amb la pell
  • Romaní
  • 50 ml vi blanc sec

2 racions

Elaboració

Partim els caps de xai per la meitat. Els posem en una safata de forn.
Els tapem amb les fulles de llorer i lligem perquè el cervell es mantingui sencer, afegim els altres ingredients.
Preescalfem el forn a 150 º, quan aquest està ben calent, introduïm la safata al forn.
Deixem coure uns 45 minuts , els hi donem la volta amb precaució, perquè es coguin pel costat contrari.
Els servim al moment.

1h 30min


Recepta de cuina de Cap de xai rostit
Mig cap de xai rostit.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: