Torrades amb bolets

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una mica de mantega
  • 150 grams de pernil a cuadrets
  • 500 grams de xampinyons, tallats a llesques gruixudes, d'aproximadament 5 mm
  • 1,5 cullerades de suc de llimona
  • 2 dl de salsa de nata líquida per cuinar
  • 1 dl de brou vegetal
  • Una culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 8 llesques de pa d'anous
  • ½ remet de julivert, picat.

4 racions

Elaboració

Salsa de bolets:

Escalfa la mantega en una paella.
Fregeix els cuadrets de pernil, fins que estiguin daurats, retira i reserva.
A la mateixa paella, fregeix els bolets, aboca el suc de llimona, la salsa de nata i el brou, porta a ebullició, abaixa el foc i cuina uns 10 minuts.
Cuina a foc lent fins que la salsa estigui espessa.
Afegeix els daus de pernil reservats, i assaona la salsa al teu gust.
Col·loca les llesques de pa en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Torra al mixt del forn preescalfat a 200 graus durant uns 6 minuts.
Posa les llesques de pa en un plat, escampa la salsa de xampinyons pel damunt i adorna amb julivert.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2122 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: