Saquets de verdures i gambes

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Pebre verd i roig, carabasseta, gambes, brou de peix, nata de cuina, nou moscada, pebre negre i sal. Pasta brik.

Elaboració

Avui treballarem amb la pasta Brik, una recepta amb verdures i gambes que paga la pena.
Aquesta pasta la podeu trobar en molts supermercats o tendes delicatessen.
Qualsevol verdura que tindrem és bona, jo en aquesta ocasió he gaudit de les bondats de la carabasseta, el pebre verd i roig, i pastanaga.
Primer tallarem en daus les verdures i les passem per planxa a foc fluix uns 20 minuts, després afegirem les gambes i deixarem uns 3 minuts, afegim pebre negre i ratllem un poc de nou moscada al damunt de les verdures.
Ja tindrem preparat el nostre farcit per als saquets.
Preparem la pasta brik i al fons afegirem un poc de farina. Seguidament farcim els "saquets" amb les verdures les nugarem amb un cordellet de cuina o una rameta de julivert.
Pintem els saquets amb un ou batut amb pebre negre i sal.
Ficarem al forn fort uns 10 minuts i ja podrem gaudir del nostre saquet de verdures i gambes.
La salsa la preparem amb un brou de peix i els caps de les gambes, colem i afegim un poc de nata de cuina i deixarem reduir.
La presentació com ja podeu vorer, molt senzill i el resultat excel·lent.

1h


Recepta de cuina de Saquets de verdures i gambes
Saquet de verdures i gambes.
per Josep Vicent Bou

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4368 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Asela Masià diu:
Molt bona, aquesta recepta. Per cert, he entrat al teu bloc i he vist totes les receptes, eres un artista! Jo també tinc un bloc, que acabe de començar. Et convide a visitar-lo.
elsplaersdemavida.blogspot.com
Josep Vicent Bou diu:
Gràcies Asela,

Jo fa una setmana que tinc el bloc, així que també soc nou, hehe. M´agrada molt la cuina!
El teu bloc és molt bo, et seguire!!
Moltes gràcies per la visita i el comentari,
una abraçada!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: