Peus de porc amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Quatre peus de porc tallats cadascun en quatre trossos
  • Oli verge d'oliva, sal i pebre negre
  • All i julivert
  • Un os del pernil
  • Un gotet de vermut blanc
  • Una cullerada de maizena
  • Una ceba mitjaneta
  • Una tomaca madura
  • Una cullerada petita de sucre
  • Un litre de brou del mateix que hem bullit els peus.
  • Una tasseta de salsa de romesco

4 racions

Utensilis

Una cassola de fang per servir-ho a taula, o diverses d'individuals.
També es pot servir amb una cassola d'aquestes negres que són tan pràctiques i actuals.

Elaboració

Posarem a bullir els peus de porc amb l'os del pernil fins que estiguin tous.Els deixarem refredar una mica, i els treurem els ossos més grans.
En una cassola, posarem la ceba trinxada i quan sigui una mica rossa, hi posarem la tomaca ratllada amb una mica de sucre, per treure-hi l'acidesa.
Posarem el brou en un bol i afegirem la maizena, un polsim de pebre negre i el vermut blanc i ho barrejarem bé.
Ho tirarem a la cassola,i esperarem que espesseixi una mica. Posarem sal a gust.
Afegirem els peus de porc a la cassola, i l'all i el julivert picat
Quan tot hagi bullit una minuts, hi afegirem la tassa de salsa de romesco, i ho deixarem que bulli lentament uns cinc minuts més.

1h

Notes

Cal presentar-ho molt calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2290 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: