Salsa romesco

Ingredients

  • 2 pebrots de romesco
  • Un grapat d'ametlles torrades
  • Un grapat d'avellanes torrades
  • 10 alls escalivats
  • Un all cru
  • Una tomaca grossa vermella escalivada
  • Sal, i oli d'oliva verge
  • Un raget de whisky
  • Una cullerada petita de sucre
  • Unes fulles de julivert
  • Bitxo a gust, si es vol

Utensilis

Una trituradora elèctrica.

Elaboració

Escaldarem els pebrots de romesco
Escalivarem els alls, els pelarem i posarem en un bol
Escalivarem també la tomaca
Pelarem els alls, i els posarem en un bol amb la tomaca pelada, el sucre, les ametlles i avellanes pelades torrades, la polpa dels pebrots de romesco, el julivert, l'all cru, el whisky, i sal.
Anirem afegint oli poc a poc, com si fessim una maionesa, hasta que la salsa estigui fina i cuallada.
Podem afegir-hi bitxo, si ho desitgem.

30min

Notes

questa saldsa, també podria servir pels calçots.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3378 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: