Espatlles de conill a la graella amb carbassó arrebossat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dues espatlles de conill de mida mitjana
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli d'oliva
  • Un carbassó de mida gran
  • Farina
  • Dos ous batuts

1 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Un plat pla gran de porcellana
Una paella gran
Una safata plana metàl·lica amb un paper de cuina
Un batedor de varetes
Un bol de vidre mitjà
Unes pinces per la graella

Elaboració

Primerament, amb l'ajud d'un ganivet, fem uns talls a les espatlles perquè es coguin més bé, les salpebrem i les fiquem damunt la graella, i deixem que vagin coent-se tot donant-lis voltes de tant en tant, fins que les tenim cuites al nostre gust.
A part, tallem el carbassó a rodanxes de mig dit de gruix, les salem, les passem per farina i ou batut, i en fregim vuit per cada plat.
Un cop daurades, les fiquem a la part de baix del plat, i a la part de dalt,fiquem les dues espatlles entrecreuades, ruixades amb un rajolí d'oli d'oliva.

45min

Notes

Farem tants plats com persones seguin a taula.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1472 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: