Canelons de Pasqua

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Canelons:

  • 2 manats de cebes tendres amb el verd
  • 450 grams de tiges de bledes
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 gra d'all premsat
  • 125 grams de ricotta
  • 100 g de formatge dels Alps ratllat
  • Una mica de nou moscada
  • Sal i pebre
  • Mantega.

Pasta:

  • 2 rotlles de massa de pasta, cadascun d'aproximadament 16 X 56 cm.

Cobertura:

  • 1,5 dl de brou vegetal
  • 4 cullerades de nata agra
  • 50 grams de formatge ratllat
  • Una mica de nou moscada
  • Sal i pebre
  • 300 grams de tomàquets xerri tallats en meitats
  • 2 pessics de sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Canelons:

Pica finament les cebes tendres, i deixa de banda el verd.
Talla les tiges de bledes a tires fines 6 a 7 cm.
Pica les fulles verdes a tires fines.
Calenta la mantega i cuina les tiges durant 5 minuts, agrega el verd de les bledes, les cebes, sense el verd, i l'all premsat i cuina uns minuts al teu gust, col·loca en un bol i deixa refredar.
Un cop, una mica refredat, agrega la ricotta i la meitat del formatge, barreja bé, assaona al gust i reserva.
Greixa la safata de forn.

Pasta:

Talla cada rotllo de pasta, transversalment en 6 trossos.
Reparteix, el farcit en 12 porcions, col·loca cada porció en el terç inferior dels trossos de massa, enrotlla cada caneló i col·loca en la safata de forn greixada.

Cobertura:

Barreja el brou, la crema i el formatge, assaona i aboca la meitat sobre els canelons, enforna i cuina al mig del forn preescalfat a 220 graus, durant uns 10 minuts.
Retira del forn i aboca la resta de barreja.
Pica i condimenta el verd de les cebes tendres, afegeix, els tomàquets xerri, assaonats, i distribueix pel damunt dels Canelons.
Enforna i cuina novament de 20 a 25 minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1417 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: