Ous ferrats amb sobrassada i mel
Categoria:
Ous i làctics
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Ous de pagès
- Oli d'oliva
- Sal
- Mel
- 1 Tac de sobrassada
- Pa per sucar
1 racions
Elaboració
Saltem el tac de sobrassada en una paella 1 minut per costat. El reservem.
En la mateixa paella, hi tirem un bon raig d'oli i quan sigui ben calent hi tirem els dos ous.
No hi posem sal encara. Deixem cuallar la clara i que comenci a torrar-se una micona pels costats.
Ara, amb l'ajuda d'una cullera, tirem una mica d'oli roent per sobre el rovell, fins que canvii de color, no més.
Ja els podem emplatar, procurant no es trenquin. Els salem una mica, al gust.
Finalment, hi tirem un bon raig de mel per sobre de tot el plat i entre els ous, hi posem la sobrassada.
Ja el podem servir, acompanyat de pa per sucar.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4314 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.