Ous ferrats amb sobrassada i mel

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Ous de pagès
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Mel
  • 1 Tac de sobrassada
  • Pa per sucar

1 racions

Elaboració

Saltem el tac de sobrassada en una paella 1 minut per costat. El reservem.
En la mateixa paella, hi tirem un bon raig d'oli i quan sigui ben calent hi tirem els dos ous.
No hi posem sal encara. Deixem cuallar la clara i que comenci a torrar-se una micona pels costats.
Ara, amb l'ajuda d'una cullera, tirem una mica d'oli roent per sobre el rovell, fins que canvii de color, no més.
Ja els podem emplatar, procurant no es trenquin. Els salem una mica, al gust.
Finalment, hi tirem un bon raig de mel per sobre de tot el plat i entre els ous, hi posem la sobrassada.
Ja el podem servir, acompanyat de pa per sucar.

10min


Recepta de cuina de Ous ferrats amb sobrassada i mel
Ous ferrats amb sobrassada i mel.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4314 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: