Osobuco

Ingredients

  • 1 kg osobuco
  • Oli
  • Sal i Pebre
  • Farina
  • 2 Cebes
  • 1 Copa de Conyac
  • Alls i julivert i una pela de llimona ratllada

6 racions

Elaboració

Salpebrar l'Osobuco, enfarinar-ho i passar per la paella. Un cop daurat es retira del foc.
Es fa un sofregit de ceba rallada (1 o 2 segons la mida) a poc foc, quant està una mica daurada s'hi afegeix el conyac, una tassa de caldo, i l'Ossobuco.
De tant en tant girar el tall i afegint caldo.
Quant falti uns 15 minuts per acabar la cocció, posar-hi la picada d'alls, julivert, i la llimona ratllada.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1389 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: