Galta de porc a la cassola al vi negre amb patates fregides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Galta de porc
  • 1 Patata gran
  • 1 Cabeça d’alls
  • 1 Ceba
  • 2 Tomàquets petits
  • 1 Pastanaga
  • 1 Fulla de llorer
  • Vi negre
  • 1 Got d’aigua
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Salpebrem les galtes i les posem en una cassola amb l’oli i deixem que s’enrosseixen.
Tallem la ceba en juliana, la pastanaga a palets i els tomàquets a trossos.
Ho posem tot junt amb les galtes de porc, la cabeça d’alls, la fulla de llorer, el got d’aigua i el raig de vi negre.
Ho deixem coure tot a foc lent fins que les galtes estiguin toves, durant més o menys 1 hora. També es pot posar tot en cru a l’olla a pressió durant una 1/2 hora amb menys quantitat d’aigua.
Mentre, es cou la galta, pelem la patata, la rentem i la tallem en forma allargada.
En una paella, hi posem bastant oli i hi tirem les patates, deixem coure fins que veiem que ja estan ben fregides, uns 15 o 20 minuts i les salem.
Servim el plat amb patates fregides.

1h 10min


Recepta de cuina de Galta de porc a la cassola al vi negre amb patates fregides
Galta de porc a la cassola al vi negre amb patates fregides.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6051 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: