Gratinat de pasta amb pebrot i salsitxa
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una safata de forn d'uns 35 cm
- 400 grams de llacets
- Sal
- 4 salsitxes fresques, (500 grams)
- 1 cullerada d'oli
- 2 escalunyes
- 450 grams de pebrots escalivats
- 2 culleradetes de pebre vermell dolç (de la vera)
- 125 ml de crema batuda
- Pebre
- Un polsim de sucre
- 125 grams de mozzarella
- 3 tiges d'alfàbrega.
4 racions
Elaboració
Cuina els llacets segons les instruccions del paquet, en abundant aigua bullent amb sal o fins que estiguin al dente.
Talla a la meitat les salsitxes, prem la carn de salsitxa, i amb la massa forma boles d'uns 2 cm.
Escalfa oli en una paella gran antiadherent, i fregeix les boles de salsitxa amb foc més aviat fort, fins que prenguin un bonic color marró.
Pica finament les escalunyes i fregeix breument.
Tritura els pebrots en una liquadora.
Agrega a les boles de carn el pebre vermell i cuina breument, afegeix la crema i el puré de pebrot i dóna-li una volta, assaona amb sal i pebre i un polsim de sucre.
Escorre la pasta i barreja bé en el conjunt
Col·loca la pasta cuita i escorreguda en una safata per al forn.
Talla la mozzarella a petits daus i escampa pel damunt de la pasta.
Preescalfa el forn a 250 graus, selecciona la posició gratinador, i col·loca la safata a la segona via de dalt del forn.
Gratina durant uns 5 minuts, retira del forn i escampa les fulles d'alfàbrega per sobre.
Serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1411 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.