Cassola de pasta i carn picada al curry

Ingredients

  • 300 grams de carn picada
  • 2 porros
  • 2 cullerades de curri
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 500 grams de plomes o una altra pasta curta
  • 250 grams de crema o crema agra
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Escalfa l'aigua per la pasta i cou la pasta fins que estigui al dente, escorre i reserva.
Talla el porro a cèrcols fins.
Escalfa l'oli en una cassola, fregeix la carn fins que estigui engrunadissa.
Agrega i fregeix suaument, els cèrcols de porro, fins que comencin a estovar.
Espolsa amb el curri i fregeix breument, aboca la crema i assaonar amb sal i pebre.
Agrega la pasta, barreja bé i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1380 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: