Albergínies farçides

Ingredients

  • Una o dues albergínies
  • Oli,sal,pebre,all en pols
  • Bacó
  • Formatge ratllat

Utensilis

Tupperware o aparell especial per microones.

Elaboració

S'agafen una o dues albergínies, es tallen les puntes i es parteixen per la meitat.
Després es ratllen en diagonal per que es coguin més bé i per que hi entri la sal , l'oli i el pebre.
Es posen a coure a màxima potencia en un recipient per microones de 7 a 10 minuts, segons el gruix de l'alberginia.
Després s'hi posa tires de bacó i el formatge ratllat, i es torna ha posar al microones durant 7 minuts més, fins que el bacó i el formatge quedin cuits.
La quantitat de sal, pebre,all en pols i els minuts de cocció, depenen del volum de les albergínies.

22min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6290 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

4 comentaris:

Antoni diu:
Sabs cuinar millor que jo.
peretk diu:
Té bona pinta y sembla fàcil, s'haurà de provar.
Jordi Bosch Negre diu:
Una recepte pràctica i ha de quedar molt bona.Felicitats.
Mercè Tor diu:
Molt bona recept, pero suggereixo que quan una recepta sigui per fer-la al microones, també expliqui com fer-la amb un forn corrent.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: