Bunyols de bacallà

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1/2kl de bacallà esqueixat remullat
  • 250grs de farina
  • 1/4lt de llet-1cullera petita de llevadura en pols
  • 1ou
  • 1cullera sopera de brandi
  • Oli de oliva
  • Sal
  • Julivert picat

4 racions

Elaboració

Posem un cassó al foc amb el bacallà ben escorregut i aigua i es deixa coure deu minuts
Passat aquest temps, escorrem el bacallà.
En un recipient de vidre es barreja la farina, la llevadura i la sal
Un cop barrejat, afegim la llet, el brandi i l'ou batut
Es remena bé fins a obtenir una pasta homogènia i es deixa reposar mitja hora
Passat aquest temps afegirem el bacallà ben esmicolat a trossos ben petits i ho barregem bé
Ara posem una paella al foc amb oli a escalfar i un cop ben calent passarem a fer els bunyols de bacallà
 El sistema es agafant una cullera i anem prenent de la barreja que hem preparat i anem posant a la paella a fregir fins que ens quedin uns bunyols rossos
Els escorrem bé de l'oli i cap a taula.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5000 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Teresa Vives Mariné diu:
Hola Jordi, Veig que als bunyols de bacallà els fas iguals que jo, però hi poses brandi, i jo no n'hi poso, però ho provaré, perquè deuen ser molt més bons. Gràcies
Jordi Bosch Negre diu:
Es una recepta antigua de una avia i de la mare tambè, la veritat es que li dona un toc el brandi

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: