Salmó fresc amb raïms al cava

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Rodanxes de salmó de 3 cm. de gruix
  • 25 grs. de mantega.
  • 250 grs. de raïms negres.
  • 1 got de cava.
  • 1/2 got de crema de llet.
  • Sal i pebre blan

4 racions

Elaboració

Treure la pell i la espina central del salmó. Guarda els trossos en una font untada per el forn. Assaona amb sal i pebre. Posar una cullerada de mantega damunt de cada una i el got de cava.
Coure el salmó el forn a 200º uns 15 minuts. Retirar a mitja cocció uns 7 o 8 minuts, i afeixes la crema de llet i els raïms pelades i tallades per la mitat. Torna al forn i acaba de coure.

20min

Notes

Col·locar el salmó en plats i cobrir amb la salsa i raïms.
Adornar amb raïms negres partides sense pela.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4368 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: