Pollastre de tardor

Ingredients

  • 1 pollastre tallat a octaus
  • Barreja de bolets de temporada
  • 50 gr de panses
  • 50 gr de pinyons
  • Una mica de mantega
  • Una ceba
  • 1 got i mig de brou de carn

4 racions

Elaboració

Comenceu per enrossir el pollastre. Quan tingui una crosta ben bonica de color, acabeu de coure el pollastre amb el foc baixet. Quan sigui cuit, treieu-lo de la cassola i guardeu-lo a part.
Mentrestant, talleu la ceba ben fina i la poseu a coure amb el mateix oli on heu rostit el pollastre. Quan comenci a suar, hi poseu els bolets i les panses amb el brou de carn. Deixeu que estigui cuit.
En una paella més petita, poseu la mantega i els pinyons i deixeu que es torrin. Al moment de servir, poseu-los per sobre.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1159 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: