Llom amb tomàquet i formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2-4 talls de llom per persona
  • 1/2 tomàquet madur ratllat(millor de tomàquet de pera)
  • 1 formatget o tranchette per tall de llom
  • Orenga i pebre negre mòlt
  • 1/2 all(aprox. per persona, sempre segons els hi agradi)
  • Oli d'oliva
  • Sal

Elaboració

Ratllem el tomàquet i hi afegim la sal, el pebre i l'oli, un pessic de cada i hi ratllem l'all per afegir-ho.
A una safata posem els talls de llom amb sal i pebre, a sobre la salsa de tomàquet,
i després hi afegim el formatget o tranchette, ho posem al forn pre-escalfat a 210 graus,
quan ja està calent hi posem el llom i baixem la temperatura a 170 fins que el llom té color i
el formatget se'l veu daurat. YATA!

15min

Notes

És ràpid i fàcil, i ens ho mengem tots


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4852 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: