Pasta fullada amb remenat de bolets

Ingredients

  • 500 g de pasta fullada congelada
  • 500 g de bolets variats congelats
  • 5 ous
  • 1 rovell d'ou
  • 50 cc d'oli
  • 2 grills d'all
  • 50 g de formatge tendre

5 racions

Elaboració

Encenem el forn i el deixem escalfar fins 200º.
Treiem la pasta fullada del congelador, la deixem descongelar durant 15 minuts i la tallem en rectangles de 6 x 9 cm aproximadament. Els pintem amb el rovell d'ou barrejat amb una culleradeta d'aigua.
Quan el forn arribi a la temperatura de 200º posem la pasta de full en una safata greixada i la deixem fer durant 15 minuts. Apaguem el forn i la deixem a dintre 2 ó 3 minuts més.
Deixem descongelar els bolets i tallem els que siguin grossos.
Posem una paella al foc amb l'oli i posem a fregir els alls tallats a trossets petits.
Afegim els bolets, els deixem fregir fins que perdin tota l'aigua i els salem.
Deixatem els ous lleugerament, els barregem amb la crema de llet, posem sal i pebre i els aboquem a la paella.
Baixem el foc i deixem fer sense deixar de remenar perquè quedin cremosos.
Ha de quedar un remenat sense grumolls i no gaire quallat.
Tallem els pastissets de pasta fullada longitudinalment i els omplim amb el remenat.
Posem a sobre de cada pastisset un tall de formatge tendre i els fiquem al forn calent durant 2 ó 3 minuts.
Quan el formatge es comenci a desfer, ja els tindrem a punt de menjar.

30min

Notes

Jo he utilitzat una barreja de bolets amb ceps, perquè són més aromàtics. També es pot fer amb bolets de temporada, per descomptat.
El remenat també el podem fer d'espàrrecs, gambetes i alls tendres, de salmó...


Recepta de cuina de Pasta fullada amb remenat de bolets
per Àngels Fernández Guillén
Recepta de cuina de Pasta fullada amb remenat de bolets
Aquest és l'aspecte del remenat
per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3035 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Josep Murlà Janó diu:
Uauhh! Quina pinta més bona! Provaré de fer-ho tan bon punt m'expliquis qué és "deixatar" els ous. Com es fa?
Moltes gràcies per les teves recetes.
Josep Murlà Janó diu:
La meva dona, la Mariona, m'ha renyat per el comentari anterior. M'ha dit que deixatar és el mateix que batre, que si li hagués preguntat a ella m'hauria estalviat ensenyar les orelles.
Així és que... perdó. Però jo, tota la vida n'he dit batre, i, us ho juro, no havia sentit mai a dir "deixatar" (fins i tot ho he buscat en un diccionari, i no hi apareixia).
Sortosament, tenim una llengua rica en varietats i en sinònims, però que ens fa fer algun "catufo" de tant en tant. Repeteixo... Perdó!
Àngels Fernández Guillén diu:
Potser em vaig passar amb la "parauleta", però és que la meva sogra sempre la feia servir i a mi m'agrada molt. Salutacions i moltes gràcies a tu, Josep.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: