Truita amb fesols, espinacs, panses i pinyons

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 ous
  • 1/2 pot de fesols cuits
  • 1 manat d'espinacs nets
  • 1 grapat de panses
  • 1 grapat de pinyons
  • oli d'oliva
  • sal
  • 1/2 tassa de Pedro Ximenez

2 racions

Elaboració

Una hora abans de preparar la truita posarem les panses en remull amb vi dolç.
Fregirem els fesols fins que estiguin a punt de truita. Afegirem els espinacs crus perquè s'estovin una mica amb fesols.
Batrem els ous i en el plat hi abocarem els fesols i els espinacs, i les panses i els pinyons escorreguts. Salarem al gust. Barregem i
altre cop cap la paella. Fins que la truita estigui feta.

10min

Notes

Aquesta truita queda molt tendra. El fet que els espinacs no s'hagin bullit queden amb molt més gust. I al paladar quan trobem la pansa amb el gust del vi dolç és produeix un esclat de sabors.
És la truita preferida del meu cosí Tetei que quan vaig al Brasil me la demana. I per l'Àngela ha estat una descoberta cuinar sense bullir els espinacs. És més ràpit i gustós.


Recepta de cuina de Truita amb fesols, espinacs, panses i pinyons
Preparant
per Nani Nolla
Recepta de cuina de Truita amb fesols, espinacs, panses i pinyons
Que bona!
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1928 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: