Salsa romesco per als calçots

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 10 ametles i 10 avellanes torrades
  • 4 alls crus i 4 escalivats
  • 1 botifarra blanca escalivada
  • 1 tomàquet madur escalivat
  • 1 llesca de pa de barra fregit
  • 200 cl. oli
  • Vinagre
  • Sal
  • Pebre vermell

4 racions

Utensilis

Un morter i/o una batedora

Elaboració

Piquem al morter els alls, les ametlles les avellanes els alls, el pa fregit, el tomàquet i botifarra escalivada.
Una vegada ben picat posarem l'oli el vinagre la sal i el pebre vermell.
Es remena be fins que quedi ben homogeni i bastant espesa per que quedi el calçot ben untat de salsa.

30min

Notes

Es pot servir amb un bol (recomanat) també amb un plat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2334 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, si vas a les meves receptes podras veure una altre manera de fer el romesco. Te he de dir, que és la primera vegada que veig posar-hi botifarra en els ingredients d'un romesco. Com a referencia et dire que he estat 40 anys, davant dels fogons. Rep una salutació. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: