Salsa romesco per als calçots
Categoria:
Salses
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 10 ametles i 10 avellanes torrades
- 4 alls crus i 4 escalivats
- 1 botifarra blanca escalivada
- 1 tomàquet madur escalivat
- 1 llesca de pa de barra fregit
- 200 cl. oli
- Vinagre
- Sal
- Pebre vermell
4 racions
Utensilis
Un morter i/o una batedora
Elaboració
Piquem al morter els alls, les ametlles les avellanes els alls, el pa fregit, el tomàquet i botifarra escalivada.
Una vegada ben picat posarem l'oli el vinagre la sal i el pebre vermell.
Es remena be fins que quedi ben homogeni i bastant espesa per que quedi el calçot ben untat de salsa.
30min
Notes
Es pot servir amb un bol (recomanat) també amb un plat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2334 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.