Magdalenes superfàcils

Ingredients

  • 200gr farina (jo he fet servir farina schär sense gluten perque la meva nena és celíaca, i queden molt bé)
  • 200gr sucre
  • 200gr mantega
  • 4 ous
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • Motlles de paper

8 racions

Utensilis

Papers de magdalenes o motlles de silicona

Elaboració

Barrejarem tots els ingredients, primer els ous amb el sucre, desprès afegirem la mantega desfeta prèviament al microones, i per últim posarem la farina barrejada amb el llevat i tamitzada.
Quan tinguem una masa homogènea i amb els ingredients ben integrats es hora de posar la masa dins les càpsules de paper (nomès fins a la meitat ja que al forn pujaran).
Enfornem les nostres magdalenes uns 20 minuts a 200º amb el forn preescalfat.

30min

Notes

Si les vols aromatitzar una mica se li pot afegir a la masa una mica de ratlladura de llimona o taronja o tambè algun tipus d'aroma o concentrat....Imaginació al poder!!!


Recepta de cuina de Magdalenes superfàcils
A berenar!
per Núria Valls

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

14068 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Fran Boza diu:
Esta la pruebo Nuri
Núria Valls diu:
Hola Fran! que gracia! seguro que repites.Besitos!
Teresa Vives Mariné diu:
Que bones deuen ser. Ho provaré, perquè tinc els néts que sempre tenen gana...

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: