Rap amb rovellons

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 rodanxes de rap- 1 ceba grossa- 2 tomates petits madurs- 1dl mes o menys de fume't- Una mica de farina- 1/2 quilo de rovellons- 2 grans d'all- Una branca de julivert - 10 ametlles torrades- 1 llesca de pa fregit- Una mica d'oli- 200 grams de pèsols desgranats- Una mica de sal-

2 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa, una cullera de fusta , unes pinces de cuina i un morter per la picada.

Elaboració

Posem una cassola al foc amb una mica d'oli i mentrestant s'escalfa , ratllem la polpa de les tomates i ratllem també la ceba, i posem a la paella a sofregir una mica . Mentrestant enfarinem el rap i després el posem a la cassola. Passats uns dos a tres minuts , afegim una mica de fume't , no tot, de manera que cobreixi el rap, a fi que es faci a poc a poc. A mitja cocció, afegim els bolets nets i a trossos, i afegim també els pèsols. Un cop que veiem el rap casi cuit del tot , afegim una picada feta amb : l'all, el julivert, la llesca de pa fregit i les ametlles torrades. Sacsegem la cassola i salem al nostre gust .

1h

Notes

Aquesta recepte tambè farà falta força pa per sucar , ja ho veureu.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3066 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Francesca Llauradó Forns diu:
Si s'agrada picant pose-hi una mica de bitxo.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: