Conill Guisat amb fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conill
  • 1/2 kg de fredolics
  • 2 cebes mitjanes
  • 4 alls
  • 1 branca de farigola
  • 1 fulla de llorer
  • 50 gr de xocolata a lapedra, ratllada
  • Un got petit de vi

5 racions

Utensilis

Cassola de fang

Elaboració

En una cassola de fang amb oli i llard a pars iguals. Fregiu el conill fet a trossets, separeu el fetge.
juntament amb les herbes i dos grans d'all.Quan el conill comenci a enrossir-se,afegiu-hi el vi.Quan estigui separeu el conill i ala mateixa cassola feu un sofregit amb la cebes trinxades i els fredolics.
Agafeu el fetge els dos alls la xocolata rallada una mica d'aigua i feu una picada. aboqueu-lo ala cassola.Afegir-hi el conill, cobriu-lo amb aigua i deixeu-lo fins que estigui fet, vigilant que no s'enganxi.

35min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7347 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: