Broquetes de romaní

Ingredients

  • Pits de pollastre o qualsevol altre carn
  • branquetes de romaní
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • llimona

Elaboració

Sortirem al jardí o al camp i collirem unes branquetes de romaní.
Tallarem els pits de pollastre a tires i les punxarem amb les branquetes.
Els amanirem amb oli d'oliva, llimona i salpebrerem.
Deixarem un parell d'hores al frigorífic.
Els courem en una planxa ben calenta al gust.

10min

Notes

El gust que agafa el pollastre és excel·lent. Ho podem fer amb qualsevol tipus de carn.
El romaní ho perfuma tot. En aquest cas he servit els pits amb unes patates violeta i normals, bullides prèviament amb pell i després pelades i fregides amb oli d'oliva i alls.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2350 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: