Gelat de músic

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 ous
  • 200 gr. de nata liquida (per muntar)
  • 200 gr. de fruits secs barrejats (torrats i pelats) avellanes, ametlles, panses, pinyons, nous...
  • 25 cc de moscatell
  • 3 gr. de gelatina en pols
  • 50 gr. de sucre llustre
  • 40 gr. de sucre invertit

4 racions

Elaboració

Muntar les clares i quan siguin a punt de neu, afegir 25 gr. de sucre. Acabar de muntar i reservar.

Batre els 4 rovells amb 25 gr. de sucre, afegir la barreja dels fruits secs trinxats i el moscatell, on prèviament haurem escalfat lleugerament, per desfer, la gelatina en pols. Reservar.

Muntar la nata liquida (ben freda). Reservar.

Barrejar la nata muntada, la barreja dels rovells, les clares muntades i el sucre invertit, amb cura, fins que quedi tot ben lligat.

Omplir motlles individuals, copes o un motlle gran. Ficar-ho al congelador.

20min

Notes

Per poder treure bé els gelats del motlle, és necessari untar-lo prèviament amb una mica d'oli i posar-hi plàstic-film. Una vegada congelats, nomes haurem de tibar el film i els gelats sortiran amb facilitat.


Etiquetes:             Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2471 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: