Arròs amb cacau-llet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 cc d’aigua
  • 1.100 cc. de llet
  • 200 gr. d’arròs DOP Delta de l’Ebre
  • 40 gr. de cacau en pols
  • 50 gr. de sucre blanc
  • 50 gr. de sucre morè
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 pell de taronja
  • Per decorar - fulles de menta, fideus de xocolata de colors, sucre llustre.

8 racions

Elaboració

Posar al foc un pot amb l’aigua, l’arròs i una cullerada de mantega. Una vegada comenci a bullir esperar 2 minuts i retirar del foc. Col•lar i refrescar-lo amb un raig d’aigua freda.
Posar la llet i el cacau en pols en un pot al foc. Barrejar fins desfer-lo totalment. Afegir la pell de taronja. Quan comenci a bullir afegir l’arròs i deixar coure a foc lent. Anar remenant, per evitar que s’enganxi. Quan hagin pasat uns 20 minuts, treure la pell de taronja, afegir els sucres i una cullerada de mantega. Remenar be i acabar de coure uns 5 o 10 minuts més.
Ficar-lo en bols o plats individuals i deixar refredar. S’ha de guardar refrigerat, però es millor menjar-lo a temperatura ambient

45min

Notes

En el moment de servir, decorar amb unes fulles de menta, fideus de xocolata i un polsim de sucre llustre.


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2733 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: