"Leche frita"

Ingredients

  • 4 rovells d'ou
  • 50 g de Maicena
  • 100 g de sucre
  • 500 cc de llet
  • Una branqueta de canyella
  • Canyella en pols
  • La pell de mitja llimona
  • Farina
  • 2 ous
  • Sucre
  • Oli

5 racions

Elaboració

Posem a bullir 450 cc de llet amb la branca de canyella, la pell de llimona i el sucre.
La portem a ebullició i la retirem del foc.
Desfem la Maicena amb els 50 cc de llet restants i a continuació li afegim els rovells d'ou i els barregem bé.
Afegim la llet colada a la barreja d'ous i maicena i la tornem a posar al foc.
Sense parar de remenar, esperem que bulli i la deixem bullir durant mig minut. La crema ha de quedar molt espessa.
La posem en un bol rectangular, la deixem refredar i la fiquem a la nevera fins que estigui ben freda.
Tallem petites porcions i les passem per farina blanca i per ou ben batut.
Les fregim amb oli abundant i les posem a escórrer amb paper de cuina.
quan es refreden se'ls posa sucre i canyella en pols.

30min

Notes

S'ha d'anar molt en compte a l'hora de fregir les porcions, perquè queden una mica toves i costen de manipular. Jo m'he ajudan amb dues espàtules.
També s'ha d'anar en compte, perquè són tan bones, que no pots parar de menjar-ne.


Recepta de cuina de "Leche frita"
La crema s'ha de refredar
per Àngels Fernández Guillén
Recepta de cuina de "Leche frita"
A punt per menjar
per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2001 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: