Coc de préssec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6ous
  • 200g de sucre
  • 1 iogurt natural
  • 250g de farina
  • un sobret de llevat químic
  • 100ml d'oli d'oliva
  • dos préssecs per fer puré i dos més per tallar a làmines fines.

8 racions

Utensilis

O batedora de varetes elèctrica, o en el seu defecte batedora de varetes manuel i força joc de canell.

Elaboració

Posem el forn a preescalfar a 200º.
Treiem els pinyols als préssecs i en fem pure dos, els altres dos els tallem a làmines fines.
Barregem els ous i el sucre i els batem a punt de cinta.
Vigilant que no ens baixi la barreja hi afegim el iogurt, el puré de préssec i l'oli i al final la farina barrejada amb el llevat.
Posem una capa de làmines de préssec en un motlle i hi espolvorem una mica de sucre. Aboquem amb cura la barreja i ho posem a coure al forn, una mitja hora, a 200º.
Abans de desemmotllar el deixem refredar una mica, el treiem del motlle i deixem les làmines de préssec, que s'hauran caramel·litzat, a la part del damunt.

45min

Notes

Aprofiteu ara que és època de préssecs de vinya!

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7114 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: