Ceps amb botifarra negra i crua

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Muntanyes de les Salines
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns quants ceps frescos
  • 1 botifarra negra prima
  • 1 botifarra de carn crua
  • 1 pols de sal
  • 1 raig d'oli de oliva

2 racions

Elaboració

Primer de tot netegem i tallem a trossos els ceps, barret i pota
Posem una cassola al foc amb l'oli a escalfar
Tallem les dues botifarres a llesques primes
Un cop calent l'oli i afegim la botifarra de carn crua a la cassola i donem unes voltes
Seguidament afegim la fotifarra negra i remenem una mica
Ara afegim els ceps i salem una mica el conjunt de tot
Anem remenant i amb la cullera de fusta, anem trencant també els talls de botifarra, veureu que quasibé es trencan soles nomès en remenar
Fem coure uns minuts i a sucar pa.

15min

Notes

Recomano una cassola de ferro colat per fer aquest plat.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3131 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: