Conill amb patates al perfum de llorer

Ingredients

  • 1 conill
  • 5 patates
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 cabessa d'alls
  • 2 grans d'all
  • 6 llesques de pa
  • 1 got gran de vi blanc
  • 1 got gran d'aigua
  • Oli verge extra
  • Sal
  • 20 grans de pebre negre
  • 1 fulla de llorer
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Trossejar el conill en trossos petits, salar i afegir els grans de pebre negre. Fregir en una cassola amb oli. Quan hagi agafat color, afegir la cabessa d'alls sencera i la fulla de llorer.
Picar la ceba, els pebrots (verd i vermell) i els dos grans d'all en daus petits. Afegir a la cassola i sofregir una mica. Abocar el vi i l'aigua.
Pelar les patates, trossejar i afegir a la cassola. Salar una altra vegada i coure durant uns 20 minuts.
Torrar les llesques de pa (al forn o amb la torradora). Treure la cabessa d'alls del guisat, pelar els grans, aixafar amb una forquilla, afegir un rajolí d'oli i una mica de julivert picat i barrejar bé. Untar el pa amb aquesta pasta.
Servir el conill i acompanyar amb el pa amb crema d'all.

1h 30min

Per


Recepta de cuina de Conill amb patates al perfum de llorer
Conill amb patates al perfum de llorer
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3120 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: