Galtes de porc al forn, sobre llit de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis galtes de porc, amb os
  • Sis cebes grans, pelades i tallades a juliana
  • Oli d'oliva
  • Ví blanc
  • Conyac
  • Sal
  • Pebre nege en pols
  • Herbes Provençals
  • Tres fulles de llorer
  • Sis alls pelats
  • Un full de paper d'alumini

6 racions

Utensilis

Una safata fonda, per anar al forn.

Elaboració

En la safata, posem les cebes tallades a juliana tot fent un llit.
Seguidament, afegim les galtes salpebrades, i les espolsem amb les herbes de Provença.
A continuació, afegim el llorer i els alls, i les reguem amb : ví blanc, conyac, i força oli d'oliva. A continuació, tapem la safata amb paper d'alumini, el més hermètica posible, i la posem en el forn a 180º.
Pasada mitja hora, ho destapem, i girem les galtes, i les cebes, tornem a tapar, i deixem que segueixi coent-se. Després de mitja hora més, traiem el paper, girem les galtes, i la ceba, i ja deixem que s'acabi de coure, sense tapar-ho, fins que tant les galtes, com la ceba, són cuites.
En el moment de servir-ho en el plat, fem un llit de ceba, i al damunt, posem la galta, i ja les podrem treure a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

21807 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: