Sopa de verduretes i fideus

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per fer el brou :

  • Dues carcases de pollastre
  • Un os de pernil
  • Mitja pastilla de concentrat de pollastre
  • Una patata pelada, tallada en dues meitats
  • Una ceba tallada en dues meitats
  • Dues patanagues pelades
  • Dues branques d'àpi
  • Dos porros nets
  • Tres fulles de col
  • Aigua mineral

Per fer la sopa :

  • Un carbassó, tallat a trocets menuts
  • Un quart de col, tallat a trocets menuts
  • Dues pastanagues pelades, tallades a juliana menuda
  • Tres porros nets, tallats a trocets menuts
  • Dues branques d'àpi tallades a juliana menuda
  • 150 grams de fideus del nº 2
  • Sal
  • Brou, ( la quantitat que vulguem per fer la sopa )

8 racions

Elaboració

Primer de tot, fem el brou, amb tots els ingredients que tenim .
Quan tenim el brou fet, el colem, i el posem a l'olla hon farem la sopa.
Quan el brou comença a bullir, posem els ingrediens, per aquest ordre : les pastanagues i l'àpi. Seguidament, la col, els porros, i el carbassó.
Quan les verduretes, estàn mig cuites, corregim de sal, i afegim els fideus.
Ho remenem tot plegat, perque els fideus, no s'enganxin, i deixem que s'acabi de coure tot plegat.
Quan ja tenim la sopa a punt, la servim en una olla de terrissa, a taula, perqué és una manera més típica de servir-ho.

1h

Notes

Si hi ha una verdura que no ens agrada, sempre la podem canviar per un altre, o eliminar-la.
Si volem afegir un grapat de cigrons bullits, també hi cap.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1390 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: