Truita de patata i ceba ( truita espanyola )

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Tot el país
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues patates pelades, tallades a trocets per fer truita
  • Dues cebes mitjanes, tallades a brunoise, per fer la truita
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Nata líquida per muntar
  • Quatre ous batuts

4 racions

Elaboració

Agafem dues paelles amb oli d'oliva, i les posem al foc. En una, fregim les patates, amb foc més aviat baix, fins que són cuites.
En l'altre, fregim la ceba, fins que és cuita. Seguidament, escorrem l'excés d'oli de les dues paelles, i ajuntem els continguts de les mateixes, en un bol amb els ous batuts, i un toc de nata líquida. Ho remenem tot ben remenat, hi afegim sal, i ja podem fer la truita.
En una paella amb oli d'oliva, fem una truita rodona, i quan és rossa de les dues cares, ja la tenim llesta per menjar.

40min

Notes

Jo hi afegeixo un toc de nata líquida, perque la deixa més esponjosa.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2225 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: