Musclos i cloísses "Cambrils"

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de musclos (si poden ser de roca, millor)
  • Un quilo de cloïsses
  • Una ceba picolada
  • Sis alls pelats, i laminats
  • Julivert picolat
  • Oli d'oliva

6 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem els musclos i les cloïsses, i els netegem ben bé.
A part, en una cassola amb tapa, fregim la ceba i els alls, amb oli d'oliva.
Quan tot plegat és cuit, afegim els musclos i les cloïsses, tapem la cassola, i deixem que s'obrin. Quan ja són oberts, ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho podem servir a taula, en la mateixa cassola.

40min

Notes

El nom d'aquest plat, és perqué en Fra Albert era fill de Cambrils, i tenia arrels marineres.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4336 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: